MÁJ 22
MÁJ 23
MÁJ 23
JÚN 28
AUG 02
23
MÁJ
2017
A szaniszlói After School csoport munkája
A második félév folyamán számtalan esemény zajlott a szaniszlói After School –ban és még nincs vége a tanévnek.
A szokásos tanuláson kívül igyekeztünk változatossá tenni a gyerekeink foglalkozásait játékokkal, nyelvtörőkkel, kézimunkákkal, verstanulással, vallásórákkal, szabadtéri játékokkal.

Április hónap folyamán, a hollandiai támogatók látogattak meg. A találkozó során bemutattuk a gyerekek tanulmányi eredményeit, ének és vers tudását, imákat melyeket a vallásórán tanultunk, a kézi munkáinkat, az életterünket, ahol zajlanak a mindennapjaink, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik, kicsitől-nagyig.
A húsvéti ünnepekre készültünk lelkiekben is, de természetesen készítettünk  az ünnepléshez illő díszeket, hímes tojást, stb.
Köszönjük a pizza lapokat amelyeket a Keresztyén Cigánymisszió Alapítványtól kaptunk, s aminek nagyon örültek a gyerekek, nagy élvezettel mesélték, hogyan készítették el családjaik nagy örömére.

Említésre érdemes az Anyák napi műsorunk és a készülődés, a versek a köszöntők és énekek tanulása. Az anyukák és nagymamák számára nagy szeretettel készítettünk,  üdvözlő kártyákat, papírvirágokat melyeket a gyerekek átadtak az ünnepség végén.

A Szaniszlói After School program nagy mértékben változtatta meg a gyermekek életét az elmúlt években. A tanulmányi eredmények terén nagyon nagy előrelépés történt, s a gyerekek mindennapi életében is látszik a rendszeres foglalkozás. A gyerekek közül sokan – szüleikkel együtt - a helyi gyülekezetek életébe is bekapcsolódtak, s ez nagyon nagy jelentőségű, pozitív hatású a közösségre nézve.

Üdvözlettel : Chivu Mónika , Varga Ilonka és Szalontai Éva nevelők.
Szaniszló , 2017  május 21.