FEBR 25
MÁJ 22
MÁJ 23
MÁJ 23
JÚN 28
23
MÁJ
2017
After School beszámoló Asszonyvásáráról
Nagy örömmel kezdtük a 2016-2017 tanévet. Harminc tanulóval kezdtük meg az évet. Nemcsak a gyerekek száma bővült , hanem a tanítóké is, Bertalan Erika személyében. A tanító néni kellő tapasztalattal érkezett hozzánk, hiszen 19 évig a helyi általános iskolában tanított.

A gyerekek nagy örömmel jönnek a délutáni iskolába, mivel itt együtt megoldjuk a házi feladatokat, gyakoroljuk az olvasást, megismerik a bibliai történeteket, énekeket.
Nemcsak a tanulásban kapnak segítséget, hanem hálásak a finom, meleg ebédért ,amely sok gyermeknek otthon nincs biztosítva. Ezeken kívül, külön készülünk az ünnepnapokra versekkel, énekekkel és színdarabokkal.
Kézimunkákat készítünk az osztálytermek feldíszítésére az évszakoknak megfelelően.

Az őszön kirándulást szerveztünk a közeli erdőbe, ahol színes leveleket gyűjtöttünk a kézimunkákhoz.
Karácsony előtt feldíszítettük az iskolánkat a gyerekek által készített díszekkel. Az ünnepre versekkel és énekekkel készültünk, melyet a szülők jelenlétében adtunk elő.

Ahogy megérkezett a tavasz, virágokat ültettünk az udvarra. Tavaszi kirándulást szerveztünk a mi kis falunk körül, ahol megfigyeltük az ébredő természetet.

Nagyon hamar eltelt ez a tanév is. Most már elkezdtünk készülni a tanévzáróra, hiszen szeretnénk tartani egy szép előadást.
Mindezekért a jó dolgokért, amit átéltünk ebben a tanévben, elsősorban hálát adunk Istennek és támogatóinknak, akiktől lehetőséget kaptunk, hogy tanulhassanak, hogy megtanuljanak viselkedni, hogy megtanulják egymást szeretni és tisztelni, s hogy felzárkózhassanak a nem hátrányos helyzetű gyerekekhez.

Hálás szívvel gondolunk a Holland Cigánymisszió Alapítványra, s azokra a támogatókra, akiknek az anyagi segítsége révén ez a csodálatos program működik. Köszönjük mindazt amit értünk tesznek.

Tisztelettel: az asszonyvásárai After School tanítónői.